Meghitten ünnepeltük a Bornemisszában a karácsonyt december 19-én

dsc00754

A karácsonyvárás idején mindig hagyomány volt iskolánkban az ünnep, amikor egy kicsit megállhattunk, egy kicsit kitárhattuk szívünket a szeretetnek. Ezt az alkalmat kapcsoltuk össze 2016-ban először a nyugdíjasainkkal való találkozóval, és ezt a hagyományt folytatjuk az idén is. Köszönjük, hogy elfogadtátok a meghívásunkat, hogy találkozhassunk, ha csak egy délutánra is – köszöntötte a jelenlévőket Pergéné Mankovics Anikó, igazgatóhelyettes. Utána Uzelman Tamás, igazgató beszélt az eltelt év eredményeiről, tolmácsolta Fábri Eufrozina főigazgató asszony köszönetét az elvégzett munkáért.

Ezután ünnepi műsor következett, amelyben közreműködtek: Gonda László, Báder Ernő, a diákszínjátszóink a Herkules Helga tanárnő által összeállított műsorral.

Pergéné Mankovics Anikó Wass Albert gondolataival kívánt mindenkinek áldott, békés ünnepeket, valamint az asztalon elhelyezett finomsághoz – amelyet az ESzC Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája készített –  jó étvágyat, a délutántovábbi részére pedig kellemes időtöltést!

“Minden embernek kell, legyen egy feladata ebben az életben – kötelességen belül, vagy azon felül is talán -, mert különben nem lenne értelme annak, hogy él. Az emberi világ több kell, legyen, mint egy bonyolult szerkezetű gép, melyben minden ember egy fogaskerék szerepét tölti be… Minden embernek kell legyen egy feladata, egy titkos küldetése, mely Istentől való.””

További képekért kattints ide:->

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.